Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal: “Vanaken is nóg beter geworden. Zijn tweede Gouden Schoen schittert meer dan zijn eerste, daar stáát nu iemand op het podium”

Photo News

Hans Vanaken. Weer jij?

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • hugo wouters

  Correcte en objectieve analyse van Stephan Keygnaert. Vanaken is een zeer nuttige speler op het veld. Maakt zich altijd aanspeelbaar, en heeft zelfs ogen op zijn rug, want vooraleer de pas bij hem aankomt weet hij al naar wie hij zijn pas doorstuurt. Daarenboven is zijn scorend vermogen ook op niveau. Verdiende winnaar van de Gouden Schoen.

 • Rik Vrachten

  Niet dat ik het Yari niet gun ! Hij is een hele talentvolle speler met nog véél groeimarge . Maar toch vond ik dat Sander Berge had mogen winnen ! Berge vorig seizoen kampioen met KRCG = zéér goed seizoen . Dit seizoen in een minder KRCG toch nog altijd 1 v.d sterkhouders en door de UEFA in het Europese belofte team geplaatst !

 • Rik Vrachten

  Als KRCG fan vind ik de schoen voor HVA verdiend . Maar , als ge de punten v.d 1e ronde bekijkt ziet ge dat Mali en Trossard op 1 en 2 staan . Dus , als deze 2 NIET waren vertrokken en hun niveau hadden aangehouden ? Dan was heel waarschijnlijk de schoen voor één van deze 2 geweest ! HVA is toch wel de meest regelmatige speler van onze competitie , en zijn niveau is ook wel zéér oké en top i.d Belgische competitie Wat ik wel niet juist vind is dat Yari Verschaeren de belofte v.h jaar werd !

 • Bart Samyn

  dit is de gouden schoen van de bevestiging...dat Hansje enkel goed is voor onze competitie en nooit meekan in een buitenlandse competitie of het moet de Luxemburgse zijn.

 • albert hooft

  Groot gelijk Hendrik ik ben geen rsca supporter maar van waaslandbeveren