Onze Chef Voetbal over de nieuwe Gouden Schoen: “Wat een mooie winnaar, tijdens een Gala-avondje waarbij werkelijk alles blauw en zwart kleurde”

BELGA

Hans Vanaken, de nieuwste Gouden Schoen, is een perpetuum mobile.
Hij is geen Enzo Scifo, Axel Witsel, Pär Zetterberg of Mbark Boussoufa – (aanvallende) midden­velders die goud in handen hadden nog voor hun 23ste. Het jaar waarin Hans 23 werd, haalde hij in dit referendum geen enkel punt.

Hans Vanaken (26) was al die jaren een goed ­bewaard geheim, het ’stille goud’. Die steengoede wijn in de kelder die nu pas is bovengehaald. ­Gisteravond laat draaide de dj dan toch voor hem.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
43 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Clement verdiende meer die trophée van beste coach dan Leko ! Jammer voor hem

 • Jan De Maeyer

  Als je al een houten Hans Vanaken de Gouden schoen moet geven dan is het zeer triestig gesteld in de JPL, what a joke.

 • Ronald Polutnik

  Ik denk dat Leko moeilijk nog een contract verlenging in de wacht kan slepen , want dan was dit al lang gebeurt . Dus zijn ze daar in Brugge niet zo zeker van Leko . Sorry .

 • Guido Verhoeven

  Ne gouden prijs voor ne 'magere' voetballer!

 • Natacha Verpoort

  die show trekt echt op niks, geen optreden, weinig special guests. de uitslag daarin tegen was wel schitterend 4 prijzen voor de beste ploeg van het land.