Geweldig moment: Iker Casillas steekt Cercle-doelman Miguel Van Damme, die tegen leukemie strijdt, hart onder de riem

Een mooie fijne verrassing op het Gala van de Gouden Schoen voor de tegen leukemie strijdende Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme. Niemand minder dan onze nationale doelman Thibaut Courtois en vooral zijn idool, de Spaanse topkeeper Iker Casillas, steken hem in een hartverwarmend filmpje een hart onder de riem met enkele mooie woorden. Van Damme was  zichtbaar onder de indruk. kunt het moment herbeleven via bovenstaande video.

Van Damme ook aan dat het goed gaat met hem. “Ik ga elke week op controle en de dokters zijn toch telkens positief”, zei de keeper. “Of ik dit jaar nog zal voetballen? Hopelijk wel, maar ik denk dat ik eerder op volgend jaar zal mikken. De steunbetuiging van Casillas doet natuurlijk heel veel deugd. Ik heb thuis truitjes van hem hangen. Casillas is een voorbeeld en een inspiratiebron.”

Iker Casillas en Miguel Van Damme.
VTM Iker Casillas en Miguel Van Damme.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Natacha Verpoort

  Als Club supporter wens ik Miguel veel sterkte toe!

 • Wouter Van de Walle

  Enige mooie en eerlijke moment tijdens de Gouden Schoen

 • Peet V gilst

  chris marien heeft gelijk...t mooiste moment van de gala uitzending. sterkte Miguel !!!

 • Jacques Deceuninck

  Groot gebaar, prachtig mens.

 • Chris Marien

  Het mooiste moment op de gouden schoen verkiezing