Aimé Anthuenis, Hugo Camps en Alain Ronsse gaan op zoek naar de ultieme winnaar van onze voetbaltrofee: wie wordt ‘de Schoen der Schoenen’?

Van links naar rechts: Alain Ronsse, Aimé Anthuenis en Hugo Camps.
Jan De Meuleneir/ Photo News Van links naar rechts: Alain Ronsse, Aimé Anthuenis en Hugo Camps.
De Gouden Schoen. Een trofee die trots ­creëert en toch het hart raakt. Na 64 edities en 52 laureaten een cultuurdrager, met artistiek franje of onpeilbare vechtlust. En geen enkele die minder hard glanst. Maar wie is nu de ­ul­tieme Gouden Schoen? Aimé Anthuenis, Alain Ronsse en ondergetekende staken de koppen bij elkaar en discussieerden tot er een consensus was over ‘de Schoen der Schoenen’. U zal verrast zijn met onze finale keuze.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddie Heremans

  beste Rik, Vandereycken was mijnfavoriete speler bij het grote Club onder Happel. Maar er waren zoveeeeel topspelers in die periode in de Belgische competitie, bij Club, Anderlecht, Standard enz. En er kan jaarlijks slechts 1 uitverkozene zijn.

 • Werner Humblé

  Ludo Coeck of Luc Nilis , al mag Kevin De Bruyne ook want die heeft tenslotte ook in Genk gespeeld, al de rest telt niet mee

 • rik van tillo

  aan Freddie Heremans en wat dacht u van Rene Vandereycken de leider van het Happel elftal ,tussen haakjes de beste nr.6 dat Belgie ooit gehad heeft. Met een soort Vandereycken erbij in Rusland had Begie wk geweest

 • René Schoeters

  HLN probeert er de spanning in te houden terwijl iedereen al weet wie er gaat winnen. Maar laat deze 3 maar gezellig keuvelen in een chique restaurant met een goed glas wijn!

 • Filip Wydock

  Er is er maar één hé .... Robby Rensenbrink, een der beste spelers in de wereld op dat moment, speelde dan nog bij een Europese topclub, die op dat moment in Europa schitterde. Ben wel supporter van FCB, maar ben wel eerlijk in m'n keuze!!!!