Exclusief voor abonnees

Aimé Anthuenis, Hugo Camps en Alain Ronsse gaan op zoek naar de ultieme winnaar van onze voetbaltrofee: wie wordt ‘de Schoen der Schoenen’?

Van links naar rechts: Alain Ronsse, Aimé Anthuenis en Hugo Camps.
Jan De Meuleneir/ Photo News Van links naar rechts: Alain Ronsse, Aimé Anthuenis en Hugo Camps.
De Gouden Schoen. Een trofee die trots ­creëert en toch het hart raakt. Na 64 edities en 52 laureaten een cultuurdrager, met artistiek franje of onpeilbare vechtlust. En geen enkele die minder hard glanst. Maar wie is nu de ­ul­tieme Gouden Schoen? Aimé Anthuenis, Alain Ronsse en ondergetekende staken de koppen bij elkaar en discussieerden tot er een consensus was over ‘de Schoen der Schoenen’. U zal verrast zijn met onze finale keuze.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddie Heremans

  beste Rik, Vandereycken was mijnfavoriete speler bij het grote Club onder Happel. Maar er waren zoveeeeel topspelers in die periode in de Belgische competitie, bij Club, Anderlecht, Standard enz. En er kan jaarlijks slechts 1 uitverkozene zijn.

 • Werner Humblé

  Ludo Coeck of Luc Nilis , al mag Kevin De Bruyne ook want die heeft tenslotte ook in Genk gespeeld, al de rest telt niet mee

 • rik van tillo

  aan Freddie Heremans en wat dacht u van Rene Vandereycken de leider van het Happel elftal ,tussen haakjes de beste nr.6 dat Belgie ooit gehad heeft. Met een soort Vandereycken erbij in Rusland had Begie wk geweest

 • René Schoeters

  HLN probeert er de spanning in te houden terwijl iedereen al weet wie er gaat winnen. Maar laat deze 3 maar gezellig keuvelen in een chique restaurant met een goed glas wijn!

 • Filip Wydock

  Er is er maar één hé .... Robby Rensenbrink, een der beste spelers in de wereld op dat moment, speelde dan nog bij een Europese topclub, die op dat moment in Europa schitterde. Ben wel supporter van FCB, maar ben wel eerlijk in m'n keuze!!!!