Adil & Bilall stellen kanshebbers voor ‘Beste Belg in het Buitenland’ voor in ware Hollywood-stijl: “Goed bezig, gasten”

Belgen die goed presteren in het buitenland. Adil El Arbi en Bilall Fallah behoren zonder twijfel tot die groep. De regisseurs zien morgen immers hun film ‘Bad Boys For Life’, met hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence, in première gaan. Op het Gala van de Gouden Schoen wordt vanavond ook de beste voetballende Belg in het buitenland in de bloemetjes gezet. Het gaat daarvoor tussen Rode Duivels Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku en Eden Hazard. In bovenstaande video stellen Adil & Bilall de kanshebbers in ware Hollywood-stijl voor. Benieuwd wie vanavond wint? Kijk dan vanaf 21u15 op VTM of HLN.be naar het Gala van de Gouden Schoen!

De film gaat morgen in première.
Bad Boys For Life De film gaat morgen in première.
Bilall en Adil.
. Bilall en Adil.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mus Ben

    Top! Coole gasten

  • DAVE VAN GINNEKEN

    Vonden ze daar nu echt niemand anders voor??