Genk wuift Buffel uit in afscheidsmatch: “Misschien krijg ik hier snel een toekomst”

Met een jaar vertraging heeft Thomas Buffel afscheid kunnen nemen van het Genkse publiek. De ex-speler van de landskampioen, die vorig jaar bij Zulte Waregem speelde, kwam in de Luminus Arena in actie in een korte afscheidsmatch. Ook onder anderen Gilles De Bilde, Olivier Deschacht Luc Nilis en Pierre van Hooijdonk speelden mee. “Als je zo’n testimonial krijgt, is dat toch een mooi afscheid”, klonk het onder meer bij Buffel. “Misschien krijg ik hier snel een toekomst.” Bekijk hieronder het interview.

Pierre van Hooijdonk, Thomas Buffel en Bram Verbist.
Photo News Pierre van Hooijdonk, Thomas Buffel en Bram Verbist.
Photo News
Olivier Deschacht.
Photo News Olivier Deschacht.
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
De ploeg van Buffel, met onder meer Mark Volders, Bennard Kumordzi, Oleg Yashchuk, Pierre van Hooijdonk, Peter Van Der Heyden, Gill Swerts, László Köteles en Anele Ngcongca.
Photo News De ploeg van Buffel, met onder meer Mark Volders, Bennard Kumordzi, Oleg Yashchuk, Pierre van Hooijdonk, Peter Van Der Heyden, Gill Swerts, László Köteles en Anele Ngcongca.
De tegenstanders van de ploeg van Buffel, met onder anderen Geert De Vlieger, Joao Carlos, Eric Matoukou, Orlando Engelaar, Emile Mpenza, Koen Daerden, Tom Soetaers en Stijn De Smet.
Photo News De tegenstanders van de ploeg van Buffel, met onder anderen Geert De Vlieger, Joao Carlos, Eric Matoukou, Orlando Engelaar, Emile Mpenza, Koen Daerden, Tom Soetaers en Stijn De Smet.
Gilles De Bilde.
Photo News Gilles De Bilde.
Photo News
Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frans Peeters

    Dan zou Genk eigen jeugd op de eerste plaats moeten gaan zetten ???

  • Roger Deprez

    Bedankt Thomas voor de mooie momenten.

  • Rene Thevissen

    Fantastisch man nog echt een club speler Genk als ik jullie was houd hem aan boord kan nog veel betekenen voor de club

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00