Exclusief voor abonnees

Gaan de mensen van decoder moeten veranderen om voetbal te bekijken? CEO Eleven Sports doet plannen uit de doeken

Guillaume Collard.
Photo News Guillaume Collard.
De competitie nadert, het televisiecontract is getekend. Vooralsnog is het echter onduidelijk waar we de Jupiler Pro League allemaal kunnen volgen. Eleven zet dan wel in op innovatie, op ‘netflix-voetbal’ en ‘gamification’, maar voorlopig is er enkel een akkoord met Orange als platform, en nog niet met Telenet en Proximus. De kijker wordt ongerust, want gaan de mensen van decoder moeten veranderen? Guillaume Collard (35), CEO van Eleven Sports Belgium, geeft duiding bij een complex dossier.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Fritz De Pessemier

  In tegenstelling tot wat men laat uitschijnen zijn een groot aantal kijkers helemaal niet geïnteresseerd in wat men "Sport" noemt op TV. Het zal een verademing zijn om van deze onzin verlost te zijn. Spijtig genoeg zal de vrije tijd opgevuld worden met herhalingen van andere onzin. Gelukkig zijn er nog vele buitenlandse zenders waar wel nog iets degelijks getoond wordt, maar het is wel zoeken elke dag...

 • Albert de Lovendeghem

  Paul Keulemans ik geef géén moer om wielrennen. Kan ik die onkosten dat die sport aan de gemeenschap en economie kost aftrekken? Politiebegeleiding, afgesloten straten, parkeerverboden, afval, verkeersopstoppingen, ...

 • WILFRIED DE WILDE

  De mensen zouden beter doen zoals ik, ik heb mijn tv buitengegooid. Voetbal kijken, waarbij men de commentator niet meer hoort door dat enerverende tromgeroffel, daar ga ik toch niet voor betalen zeker? Nog niet wanneer het gratis zou zijn.

 • Rik Duyvejonck

  Wie kijkt er nu naar cafe voetbal voor enorm veel geld!

 • Andy Staelens

  Misschien gewoon stoppen met kijken?