FT België (4/10). Essevee-fans plannen bezoek aan training: "Het is vijf na twaalf" - Goed nieuws voor Anderlecht

BELGA

Trebel en Lawrence inzetbaar

Goed nieuws vanuit de Anderlecht-ziekenboeg. Adrien Trebel en James Lawrence werkten gisteren zonder problemen de laatste training af. Het duo leek aanvankelijk onzeker voor Dinamo door kleine kwaaltjes, maar lijkt dus inzetbaar. Zeker kapitein Trebel wordt in de basis van Hein Vanhaezebrouck verwacht. "Als hij geen reactie ondervindt en bijgevolg fit is, speelt Adrien", bevestigde de Anderlecht-T1. (PJC)

BELGA

Bestuur Essevee: "We zullen het tij keren"

Voor het tweede seizoen op rij moet het bestuur van Zulte Waregem z'n vertrouwen uitspreken in een goede afloop. "We hoeven ons geen illusies te maken: er staan ons dit seizoen geen makkelijke wedstrijden meer te wachten", klinkt het in een statement op de clubsite. "Toch zal Essevee het tij keren met het sterke team waar elke dag aan wordt gebouwd. De trainers en de volledige sportieve omkadering zoeken samen met het bestuur naar recepten die moeten helpen opnieuw resultaten te boeken. Dat gebeurt op een structurele manier." (VDVJ)

Fans brengen bezoek aan training

De 'South Lane Crew', een supportersgroep van Zulte Waregem, heeft via Facebook opgeroepen om komende zaterdag een bezoekje te brengen aan de training van Essevee. "De titel van het evenement ('Time To Stand up!', red) zegt alles. Het is vijf na twaalf. Tijd dat wij, supporters, opstaan en duidelijk stellen aan spelers en staff dat we het gebrek aan mentaliteit en vechtlust niet meer dulden. Tijd dat wij, supporters, de boel gaan wakker schudden. Tijd dat de spelers gaan opstaan. Want als het zo verder gaat, loopt het dit seizoen niet goed af...", zo luidt de beschrijving.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • christiaan vandenbroucke

  ik vind dat dat niet kan als een trainer geen inspraak heeft in de transfers

 • Michel Roman

  Met dit materiaal is een verder verblijf in eerste klasse onmogelijk. Zeer zwaar investeren met de winterstop , en hopen dat men de kloof met de voorlaatste kan dichtrijden is de enige oplossing. Maar of dit voor het tweede achtereenvolgende seizoen nog zal lukken is zeer de vraag.

 • alex oderij

  deed wel niet mee in de beker hé

 • Herman Hermans

  Trouwe fans.....geweest! Als je ieder jaar uw beste spelers verkoopt, telkens opnieuw.....het Waregem van 10 geleden is ver ver weg.

 • frankie bressinck

  Bestuur Essevee? Als je Kaya wegdoet die 3 jaar hun beste speler en assist koning was dan ken je weinig van voetbal! Sinds hij weg is (eind aug.) hebben ze geen enkel punt meer gehaald! Hij speelt weer mee bij KVM die hebben intussen al 7 op 9 en Antwerp uitgeschakeld in de beker!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00