FT België 26/12. Dennis in Brugse selectie voor match tegen Lokeren

Emmanuel Dennis.
BELGA Emmanuel Dennis.

Dennis in Brugse selectie voor match tegen Lokeren

Bij Club Brugge kunnen ze morgen toch rekenen op Emmanuel Dennis. De Nigeriaan was zondag tegen Antwerp nog de matchwinnaar, maar hield het gisteren bij lopen nadat hij opnieuw last overhield aan de komst van de Great Old. Sinds oktober is hij al op de sukkel met spierblessures: “Ik voelde pijn, maar besloot toch om door te gaan”, klonk het zondagmiddag nog. Het was afwachten of hij deel zou uitmaken van de selectie van Ivan Leko, maar dat is wel degelijk het geval. Dat geldt ook voor Decarli, die hersteld is van zijn rugblessure. Vlietinck en Diatta hielden dan weer een doorgedreven individuele training op het veld - zij sluiten tijdens de winterstage aan bij de groep. Vossen, Rezaei en Danjuma zijn nog steeds out. (TTV)

BELGA

Chakvetadze mogelijk toch inzetbaar

Giorgi Chakvetadze miste de match tegen Cercle Brugge vanwege een knieblessure, waarbij gevreesd werd dat de ligamenten licht geraakt waren. “Maar Giorgi heeft intussen een nieuwe scan ondergaan, waarop niet veel te zien viel”, zegt Jess Thorup. “Hij werkte intussen al wat oefeningen af, maar we moeten afwachten hoe hij daarop reageert. Ik hoop dat hij inzetbaar is.” (RN)

Giorgi Chakvetadze.
BELGA Giorgi Chakvetadze.

Trossard meer dan waarschijnlijk ook niet tegen AA Gent

Philippe Clement schat de kans dat Trossard speelklaar raakt tegen AA Gent heel klein, al zou de beslissing pas op de wedstrijddag volgen. Ingvartsen heeft nog te veel last van de patellapees. (BF)

BELGA2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Natacha Verpoort

    DECARLIE? aub hé Leko wil je weer punten verliezen tegen de laatste nu van het klassement? Die zou zelfs niet meer op de bank mogen zitten laat staan in loondienst!

  • Paul Van den Bruel

    Dat De Carli terug inzetbaar is, is geen meerwaarde voor Club Brugge. Dennis is een groter probleem. Hopelijk is hij fit voor morgen.