FT België 16/10. Boucaut is vrijdag de eerste ref die in actie komt na hele heisa rond matchfixing, hij fluit Club Brugge - Waasland-Beveren

Photo News

Scheidsrechter Boucaut bijt de spits af in eerste klasse

Na de interlandbreak wordt er vrijdag in onze competitie weer gevoetbald. Ongetwijfeld een interessante speeldag na het hele onderzoek rond fraude en matchfixing in het Belgisch voetbal waarbij ook scheidsrechters Bart Vertenten en Sebastien Delferière betrokken raakten. Zij werden geschorst en dan ook niet aangeduid om dit weekend een wedstrijd te fluiten. Dat is wel het geval bij Alexandre Boucaut. Hij is de eerste ref die na de hele heisa in actie moet komen. Boucaut werd namelijk aangeduid om Club Brugge - Waasland-Beveren in goede banen te leiden. 

Dit weekend voetbal in 1A en 1B

In de nasleep van het schandaal rond spelersmakelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic werd afgelopen weekend de speeldag in 1B uitgesteld. De mogelijke betrokkenheid van KV Mechelen in een vervalste wedstrijd was daarin doorslaggevend. Maar dit weekend zal er gewoon gevoetbald worden, zowel in 1A als in 1B. De kalendercommissie heeft ook de data vastgelegd voor de uitgestelde speeldag in 1B. Die zal op 30 en 31 oktober plaatsvinden. (NVK)
38 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • gert lans

  Zou niet mogen gespeeld worden ! Verhaeghe is zo corrupt als de nacht én Roef zat enkele dagen geleden nog bij de rechter ! Roef speelt die stunteligheid niet , hij is ze en kan niet beter zoveel is duidelijk maar Verhaegh is een pur sang gangster !!!

 • françois troch

  goed club kan weer rekenen op een strafschop

 • Francis Davis

  blijf gewoon weg van het voetbal !

 • Marc Ledure

  Als Boucaut fluit gelijk het moet gaan er geen problemen zijn, Maar hem kennende ????

 • Baudart Marc

  Ik wens die man veel moed toe. En al degenen die hier maar de refs zitten af te kraken doe zelf ééns een match en dan gaan wij ééns zien hoe je het er vanaf heb gebracht.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00