Frank Boeckx gaat voor Antwerp keepen

PHOTO_NEWS
Frank Boeckx gaat voor tweedeklasser Antwerp spelen. De doelman was einde contract bij AA Gent en tekende op de Bosuil een contract van één seizoen met optie op meer. Dat meldt onze Gent-watcher Niels Poissonnier.

De afgelopen maanden stond de 28-jarige keeper onder meer in de belangstelling van Cercle, Lierse en NEC, maar tot een overeenkomst kwam het niet. "Je kan altijd érgens terecht", zei hij daar onlangs in Het Laatste Nieuws nog over. "Maar het is een heel dubbel gevoel: volg je je ambitie of kies je voor zekerheid? Ik ben 28, ik heb besloten dat ik nergens gewoon de hoop wil vullen."

"Ik heb eraan gedacht om te stoppen. Het is niet zo dat ik enkel wacht op een lucratieve aanbieding. Ik heb een hoofd en twee handen gekregen, daar kan ik ook iets mee doen. Maar op vraag van mijn makelaar en familie wacht ik nog even af", besloot Boeckx eerder. Stoppen wordt het dus niet. Bij Antwerp, momenteel pas zestiende in de Proximus League met 1 op 9, moet Boeckx de concurrentie aangaan met nummer één Jorn Brondeel.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWSReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.