Football Talk België: Van Damme weer écht voetballer na twee jaar schorsing

Van Damme weer écht voetballer nu
Michaël Vergauwen Van Damme weer écht voetballer nu
Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

Van Damme weer écht voetballer nu

De kop is eraf voor Joachim Van Damme. De 26-jarige centrale middenvelder mocht vanmorgen een allereerste keer meetrainen met de A-kern van Waasland-Beveren. Dit nadat hij 2 jaar geschorst moest toekijken. Onder leiding van assistenten Jonas Ivens en Johan Van Rumst trainde Van Damme -rugnummer 6- mee met de jongens die gisteravond tegen Kortrijk niet in actie kwamen. Achteraf poseerde een fiere Van Damme -zij het op Adidas-badsloefkes - voor onze lens. Eind januari is Van Damme ook tijdens competitiewedstrijden weer speelgerechtigd. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00