Exclusief voor abonnees

Faris Haroun in onze Speakers’ Corner: “Mijn vader en nonkels, acht uur in een busje naar Londen”

In de aanloop naar play-off 1 is Speakers’ Corner een nieuwe opzet van de redactie. Voor een keer is niet de journalist de baas. De spelers kiezen het onderwerp waarover ze wensen te praten - iets of iemand dat hen na aan het hart ligt. Zij bepalen de regels, uw krant is er om te registeren. Speakers’ Corner komt recht uit het hart. Vandaag: Faris Haroun, de 33-jarige middenvelder van Antwerp. 

“Jos Vaessen noemde me ooit in een krant de grootste ontgoocheling van zijn voorzitterschap. Dat kwam hard aan. Ik was nog maar 21. Mijn vader merkte tijdens een reservenwedstrijd dat ik niet meer mezelf was. Hij reed zonder dat ik van iets wist naar mijn ­appartement in Aken. Daar hing hij foto’s op. Van mijn debuut, mijn eerste goal, ­overwinningen... ‘Laat je door ­niemand naar ­beneden halen, Faris. Kijk wat je al voor ­mekaar kreeg.’ Het was exact de boost die ik nodig had.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.