Exclusief voor abonnees

Etentjes, ­geheime vergaderingen en... de doos van Pandora: hoe topdiplomatie het voetbalcontract moet redden

Luciano D'Onofrio (r), sportief directeur van Antwerp, naast eigenaar Paul Gheysens.
BELGA Luciano D'Onofrio (r), sportief directeur van Antwerp, naast eigenaar Paul Gheysens.
Vorige maand zei Antwerp njet tegen het voetbalcontract. Het stof is ­misschien gaan liggen, achter de schermen vindt er al weken diplomatiek overleg plaats. “Paul Gheysens kan emotioneel reageren, maar als het ­moment daar is, zal hij wel laten zien dat hij een ‘dealmaker’ is.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy Grysouille

  Ik moet die vent niet, aan zijn toot kan je zien, dat hij niet te vertrouwen is, en als hij u niet in 't zak gezet heeft is hij het vergeten, dat zie ik in mister Gheysens Paul.

 • oswald billiet

  Het is niet alleen in ons land dat het zo is, maar wel over alle naties die voetballen, tennisssen en koersen. Daar gaat veel geld over, zeer veel, ook duister geld. Bvb de licenties in het voetbal, dat zijn de getuigenissen dat je voldoende kapitaal hebt, anders ga je er uit. Van waar dat geld komt wordt nooit vermeld en daar wordt ook nooit naar gezocht. Van dit alles heeft de supporter geen weet. Best zo.

 • Baldwin Schepers

  De politiek zal het oplossen ze betalen nu al geen belastingen maar onze politiekers krijgen er vip plaatsen gratis dat is het probleem in dit land

 • Ronny Biesen

  Graaien en profiteren. Dat kennen ze allemaal.

 • patrick morel

  Het is zoals in de politiek, partijen die vandaag minder voorstellen willen nog altijd de grote Jan uithangen en alles is goed om nieuwkomers te dwarsbomen. Als Eleven Sports failliet gaat in november is het helemaal koekenbak want het gaat om veel geld.