Engels ex-international Fenwick moet Wezet naar tweede klasse leiden

Stefan Gislason (OHL) in duel met Wezet-speler Jonathan Fondaire
BELGA Stefan Gislason (OHL) in duel met Wezet-speler Jonathan Fondaire
Terry Fenwick is vandaag voorgesteld als nieuwe coach van Wezet, dat uit de tweede klasse tuimelde. De voormalige Engelse international moet de club zo snel mogelijk opnieuw naar de Belgacom League loodsen.

De keuze voor Fenwick werd gemaakt door de nieuwe Engelse eigenaars van Wezet. Zij komen in de plaats van de Indonesische investeerders die Wezet alweer hebben verlaten na de degradatie.

De 54-jarige Fenwick is een ex-speler van Tottenham, Queen's Park Rangers en Crystal palace. Hij verzamelde 20 caps en was erbij op het WK '86 in Mexico. Als trainer stond de Engelsman aan het roer bij Portsmouth en Northampton alvorens hij verkaste naar Trinidad & Tobago. Daar werd hij met San Juan Jabluteh vier keer kampioen en won dit seizoen de beker met Central FC.

"Verwacht geen revolutie", zegt Fenwick. "De club beschikt over goeie jonge spelers maar er ontbreekt nog iets. Ik ben van plan twee of drie jongens uit Engeland en Trinidad & Tobago aan de kern toe te voegen. Ik wil de ploeg weer laten aanknopen met de zege."