Eleven Sports vindt akkoord met Orange over distributie van Jupiler Pro League-matchen

Archiefbeeld uit AA Gent-Club Brugge.
Photo News Archiefbeeld uit AA Gent-Club Brugge.
Telecomoperator Orange en Eleven Sports hebben een overeenkomst ondertekend over de distributie van de drie nieuwe Eleven Sports-zenders die gewijd zullen worden aan de wedstrijden van de Pro League, waaronder de Jupiler Pro League. Orange is de eerste operator die een distributieovereenkomst tekent met Eleven. En dat voor 5 jaar.

De handtekening van 103 miljoen werd vorige week eindelijk op papier gezet. Na maanden van onderhandelen vond de Pro League een akkoord met Eleven Sports over het tv-contract. De matchen van het Belgisch profvoetbal zullen dus te zien zijn bij telecomoperator Orange, via klassieke tv en ook online. Er wordt verwacht dat er de komende week nog operatoren zullen volgen.

Concreet zullen ‘Orange Love Trio’-klanten zich kunnen abonneren op een premium voetbalbundel met daarin de Jupiler Pro League. Er komen drie extra Eleven Sports-kanalen voor het Belgisch voetbal. De drie reeds beschikbare Eleven Sports-zenders waarop de internationale competities te zien zijn, blijven gratis in het standaard digitaletelevisiepakket van Orange. Klanten met een ‘Orange Love Duo’-abonnement en mobiele klanten zullen zich kunnen abonneren op Eleven Sports-maandpassen om online naar Belgisch voetbal te kijken.

BELGA

Lees meer:

Akkoord met Eleven is een feit, maar op welke zender kijken we straks naar Belgisch voetbal? (+)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.