Domper voor Vossen en Club Brugge: aanvaller minstens drie maanden out

Photo News

De vrees voor een lange inactiviteit werd vandaag bevestigd. Club Brugge moet het minstens drie maanden zonder Jelle Vossen (29) stellen. De spits blesseerde zich tegen Waasland-Beveren in de slotfase aan zijn knie, na een contact met Verstraete. Het verdict: een scheur in de mediale band. Vossen mist zo de rest van de Champions League-groepsfase. 

Bij blauw-zwart is de blessure zonder meer een aderlating. Vossen zat aan vier goals in zes competitiewedstrijden - ook al was hij niet altijd zeker van een basisplek. In de seizoensopener tegen Eupen was de aanvaller nog goed voor een hattrick.

BELGA14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Ledure

  Philippe De Naeyer !!! Het seizoen er voor toen Anderlecht niet kon winnen als ze geen penalty kregen , Maar er was maar 1 probleem ,,, Ze konden ze niet maken.

 • Jan Boden

  Een spoedig herstel Jelle. Het belangrijkste deel van de competitie valt pas na Nieuwjaar als dat een troost mag zijn.

 • René Schoeters

  Domper? Waarom?

 • Dirk Van der Weeën

  Ja Philippe als je in de 16 niet geraakt kan je ook geen strafschoppen krijgen he.En geert thijs kan jij nu echt niets dan onnozele zever verkopen.Wat een simpel ventje ben jij toch.

 • marc michiels

  Philippe De Naeyer,..Ocharme toch..

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00