Exclusief voor abonnees

De bekommernissen van Pro League-voorzitter Peter Croonen: “Nu stoppen kan voor bloedbad zorgen”

Peter Croonen.
Photo News Peter Croonen.
Pro League-voorziter Peter Croonen (50) wil een economisch bloedbad bij veel Bel­gische profclubs vermijden. Dáárom is de competitie nog niet stopgezet. Het is maar één van zijn sportieve bekommernissen te midden van deze coronacrisis.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Moreels

  Eigen clubbelangen, niets anders ! Brugge (15 punten voor) moet met een straat voorsprong tot kampioen gekroond worden ! Antwerp (bekerfinalist) speelt al zeker Europees.

 • willy henneco

  gaat het hier om geld of om sport, gezondheid boven alles. enige optie blijft: laatste wedstrijd van reguliere competitie spelen en volgend jaar met 18 ploegen en gedaan met die oneerlijke play offs, enig land in heel de wereld met dit onnozel gedoe

 • René Van Halen

  Het profvoetbal in België leeft boven zijn stand. Ze kunnen zelfs een tijdelijke tegenslag niet verwerken. De realiteit is dat er dit seizoen niet meer gevoetbald zal worden, hoe hard de profclubs dat ook nodig hebben. Gezondheid gaat boven alles.

 • Pieter geens

  Ze moeten alles spelen anders is het vervalsing of geen kampioen !

 • Dany De Sutter

  Spelen achter gesloten deuren zodat alle supporters buiten het stadion samentroepen. Goe bezig ! Geen voetbal meer en seizoen als verloren beschouwen. Dat is de enige juiste beslissing.