Concurrentie voor Anderlecht: ook Galatasaray wil Yohan Boli

BELGA

Anderlecht krijgt forse concurrentie in de strijd om Yohan Boli (26). Nu heeft ook Galatasaray zich gemeld voor de Ivoriaan van STVV. Eerder lekte al uit dat ook Club, Genk en Zulte Waregem de spits op de radar hebben staan. STVV zou minstens nog twee miljoen euro willen vangen voor Boli, een transfer in januari lijkt een zekerheid. De speler zelf voelt wel iets voor een overstap naar het Lotto Park, zijn entourage zegt dat er nog niks beslist is. Overigens heeft het er alle schijn van dat Boli dit weekend Zulte Waregem mist. Geen transferitis, wel een lichte blessure. 

BELGA5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Christian Delgoffe

  Galatasaray kan beter Diagne terug laten komen, ja !

 • Steven Moreels

  spelers van Westerlo of Sint-Truiden, met alle respect, dat zijn toch geen meerwaardespelers, ze spelen daar voor een reden hé ! Feit is gewoon dat er geen geld is voor goede spelers uit het buitenland die direct een meerwaarde kunnen bieden.

 • Guy Bevers

  Boli ??? Dan is Musona 10 keer beter !!!

 • Jef Van de Water

  Anderlecht kan alsnog Diagne kopen dan.

 • Ivan Smissen

  STVV heeft meer kans dan RSCA om de top zes te halen... Hij blijft beter...