Woordvoerder Club Brugge excuseert zich voor "ongelukkige" tweet

Klaus Van Isacker.
PHOTO_NEWS Klaus Van Isacker.

Bij Club Brugge en zeker bij hun woordvoerder Klaus Van Isacker  - onder meer voormalig hoofdredacteur van De Morgen - was de ontgoocheling rond de WK-selectie van Marc Wilmots gisteren groot.

Geen Thomas Meunier en vooral geen Timmy Simons, die door de bondscoach pas even voordat hij zijn persconferentie gaf om 14u, opgebeld werd met de melding dat hij er niet bij was. Bovendien hadden mensen van blauw-zwart al eerder op de dag 'geroken' dat hun boegbeeld er niet bij zou zijn. Soit, een afscheid in mineur aan de Rode Duivels voor Simons en voor het eerst in zestig jaar geen Club-speler in de selectie. Dat zorgde voor veel rumoer op Twitter, zeker omdat Club ook een bericht op hun website plaatste waarin het duidelijk stelde het niet eens te zijn met de keuze van Wilmots. In de vooravond kwam er ook een ongemeen harde tweet van Klaus Van Isacker, de woordvoerder van blauw-zwart.

Woorden die Van Isacker bij wijze van een nieuwe tweet, die hij vanmorgen verstuurde, nu "ongelukkig" noemt. Timmy Simons zelf sloot zich gisteren af voor de buitenwereld. Hij wilde duidelijk de tijd nemen om het harde nieuws in intieme kring te verwerken. Simons vertrekt trouwens vandaag mee op afzondering met de ploeg, ook al is hij voor de voor Club Brugge erg belangrijke uitmatch in Genk geschorst.