Wedstrijd om snel te vergeten voor Tau: Clement haalt Zuid-Afrikaan na amper 35 minuten naar de kant

Photo News

Het was niet de namiddag van Percy Tau. De 25-jarige Zuid-Afrikaan, die in de openingsfase weinig klaar kreeg, werd na amper 35 minuten naar de kant gehaald door coach Philippe Clement. Pijnlijk, want van een blessure was geen sprake. Charles De Ketelaere was zijn vervanger. Tau zette zich na zijn wissel eerst nog op de bank, maar trok enkele minuten later teleurgesteld naar de kleedkamer. Een wedstrijd om snel te vergeten voor de huurling van Brighton & Hove Albion. 

Na een sterk seizoensbegin bij Club is Tau wat teruggevallen. De laatste tijd acteerde hij regelmatig als luxe-invaller, tot vorige week. Toen stond Tau in de basis tegen KV Mechelen en kroonde hij zich tot man van de match met een doelpunt en assist. Die goede lijn kon hij nu niet doortrekken in de Ghelamco Arena. 

Photo News
Photo News
Percy Tau in spelerstunnel
Play Sports Percy Tau in spelerstunnel2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wim Brion

    Had hem dan op een minst toch nog laten spelen tot minuut 50 of langer tot de bal buitengaat. Hij kan altijd iets extra brengen!

  • marie van sijpe

    clement denkt dat zijn spelers robotten zijn