Exclusief voor abonnees

Waarom recordaankoop Rezaei pas vijfde spits in de Brugse pikorde is

Rezaei.
BELGA Rezaei.
Naar zijn naam wordt al lang niet meer gezocht in de topschutterslijst. Kaveh Rezaei (26): killer en recordaankoop op een zijspoor. Zelfs zijn motivatie blijkt zoek.

Hij had één van de smaakmakers bij Club moeten worden. Naar het beeld van zijn periode bij Charleroi, waarin-ie vlot ­negentien keer scoorde – waarvan drie op het veld van Anderlecht – en finaal voor maar liefst vijf miljoen euro naar de landskampioen vertrok. Het idee achter die investering: meer ­scorend vermogen, volume én kracht aan de zijde van Wesley. Want ondanks de ­titel vond de staf binnen Brugge dat de aanval in play-off 1 meermaals te licht woog. Rezaei – technisch niet de fijnste – moest dat probleem oplossen.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Onze scouting heeft weer fantastisch werk gedaan. Rezai 5 mio€ weggesmeten geld en onze doelman die wij gekocht hebben per staande meter 4 mio€. Tesamen met nog een paar paljassen hebben ze er een miljoen of 15 doorgejaagd. Danjuma is wel een topper maar spijtig genoeg gekwetst.

 • eric debanne

  Grote miskoop deze speler helaas ...

 • Natacha Verpoort

  waarom? omdat hij niet goed is! en dit is niet de enige in belgie geweest waar Club te veel voor betaalde met inlandse transfer

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00

Video