Vormer op koers voor record: beste assistgever in 13 jaar

BELGA
En nóg twee erbij. Ruud ­Vormer verzamelt assists als waren het postzegels. Dertien ondertussen al na achttien speeldagen. Niemand sinds 2004-2005 die beter deed. ­(assist)Koning Vormer.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • rik cappelle

  Ze kunnen nu éénmaal niet allemaal zo goed zijn als Stanciu hé....en den diene speelt wel in het nationale elftal. En dan gaan we het nog niet hebben over die 38 transfers van de voorbije 18 maanden van FC Kwek die overal naar DE grote Europese topploegen uitzwermen. Daarbij vergeleken is Vormer inderdaad maar een spelerke voor Club. Best zo hoor !!!

 • dirk govaerts

  Tot Vormer een truitje van rsca aan doet ,dan is hij plots een speler die europese top aan kan en minimaal 30 miljoen waard is volgens HvHolsbeeck . Trouwens , Tielemans is ook een mislukte spits dus en daardoor zal rsca 90 % van de transfer som terug over maken . Gouden Theo zou dromen van een speler als Vormer , iemand die hem WEL voor doel kan zetten zodat hij kan scoren .

 • Jurgen Devos

  Zonder assists vallen er geen goals of toch heel weinig Gert Lans. Kijk eens naar zijn assist bij de 2-1 in eupen, das kunst maarja dat zou jij toch niet begrijpen. De beste stuurlui staan maar weer aan wal of het zou zijn dat jullie bij barca of real spelen...

 • Didier Briglia

  Hahaha die van brugge vinden voor alles een prijs uit,beste assist gever!!!!! Een prijs voor mislukte spelers.Moest hij ZO goed zijn stond hij al jaren in de nationale ploeg van Nederland(= véél te plat en te traag!!)

 • gert lans

  assist gevers is in het leven geroepen voor mislukte voetballers die zelf géén goals kunnen maken ! Het is een infantiel prijsje voor mislukte voetballers en in die hoedanigheid heeft Vormer er dubbel en dik recht op .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00