Exclusief voor abonnees

Vormer: “Misschien is dit gelijkspel niet eens zo slecht, maar wat was Clement boos”

Mpoku legt de hand op de rug van Vormer.
Photo News Mpoku legt de hand op de rug van Vormer.
In goede en in slechte dagen is er altijd: Ruud Vormer (31). De aanvoerder van Club over de reprimande van zijn coach, de hoogmoed van ­enkele ploegmaats en z’n schorsing in de Champions League. “Het is nu ‘effe’ terug naar af.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brent Van Renterghem

  Dat Clement het zelf doet lol... eens gelijkspelen doen zelfs de grootste ploegen! Ik had ook verwacht dat Standard zwaar ging afgestraft worden maar Club speelt ook Europees he. Dus tegen een kleinere ploeg die 2de staat gelijkspelen is geen drama en dit met nog een match te goed! Clement stop met huilen aub, de jongens doen het zéér goed!!

 • kelly Bernaert

  och niet zeveren he! we hebben nog steeds NIET verloren in onze competitie en een gelijk spel is ook niet slecht gezien de wedstrijd! op naar de volgende!

 • Chris Marien

  Zwakke match , da wa nummer 1 tegen 2 , pffff. Als voetbal liefhebber word je daar nie gelukkig van

 • Dirk Loockx

  Club zit inderdaad in een mindere periode,dat is ook logisch want hun niveau lag heel hoog en dat kan je moeilijk voor lange periode aanhouden. Maar 1-1 tegen een tactisch sterk Standard (lees preud'homme) is inderdaad nog zo slecht niet. Brugge mag nu een tijdje minder en dan terug pieken richting play off. Waarin ze dan ook glansrijk alle tegenstand van de mat zullen vegen. Omdat hun gemiddelde kwaliteitsniveau per speler veel hoger ligt dan bij de concurrenten.

 • Johan Hendrickx

  Vormer is vooral goed in zijn praatjes en gelukkig was hij er niet bij tegen PSG want dat zou hoegenaamd geen verschil gebracht hebben. Voor de rest, heel saaie en middelmatige competitie.