Exclusief voor abonnees

Vormer is weer de motor bij Club: 4 assists in 3 speeldagen

Ruud Vormer.
EPA Ruud Vormer.
Onder z’n rugnummer prijkt straks een ­gouden logo. Ruud Vormer (31): de bevrijde assistkoning van Club en bij uitbreiding de Jupiler Pro League.

De laatste van negen maanden is ­ingegaan.

Wie kinderen heeft, weet wat dat ­betekent. Ruud Vormer staat dezer dagen stand-by: iPhone steevast bij de hand – of in de broekzak van een staflid, tijdens training –, het geluid maximaal. Nummer drie, na Valente (6) en Julie (3), kan voor elk moment zijn. LASK Linz komt op dat vlak ­ongelegen. Een bevalling wil je niet missen.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos vannuffelen

  Willem Kempenaers, je bent er vet mee met uw jeugd. Geen Europees dit seizoen en nu al 7 punten achter op Club na amper 3 speeldagen dus sssst. @ Geert Thijs, uw Nederlands is er nog altijd niet fel op vooruitgegaan.

 • Pierke Pol

  Wat je hier allemaal leest zeg....toppers! Een corner is geen assist,euh en waarom niet? Vormer speelt al jaren bij Club en is als twintiger gekocht door Brugge.... Man toch De Coster en Kempenaers.....sukkeltjes

 • Jos Vangeel

  Vormer scoort niet veel maar heeft altijd die beslissende pass.

 • Nicolas Van Hoecke

  Op zijn positie en met de stilstaande fases zijn assists logisch, niks speciaals lijkt me. Je hebt ook uiteraard alleen een assist als de ander hem scoort. Voor hetzelfde scoren ze niet en heeft hij 0 assists. Het zijn ook geen assists à la Debruyne, die zijn pas de moeite waard om artikel over te schrijven.

 • Carol Vander Cruyssen

  Als ik moet kiezen tussen Vanaken en Vormer, is mijn keuze rap gemaakt. Vormer is een ettertje om tegen te spelen, maar denk dat juist daardoor iedereen zo iemand in zijn ploeg wil. Vormer is zowat in elke match belangrijk, Vanaken vaak te anoniem.