Video-analist Club Brugge kan de boom in

BELGA
Elke wedstrijd en training wordt gefilmd bij Club Brugge, een traditie die ook in het Spaanse Sotogrande wordt voortgezet. Omdat er op dat moment nog geen banken voorhanden waren, klom video-analist Mario Ballegeer dan maar in een boom. Het leverde alvast deze leuke beelden op!

In totaal werden 28 spelers geselecteerd voor het oefenkamp in Sotogrande dat loopt tot 10 januari. Onder hen de jongeren Reuten, Steelant, Libbrecht, Van den Buijs en Brodic én ook Waldemar Sobota. De Pool stuurde voor de winterstop aan op een vertrek, maar stapte met de blauw-zwarte delegatie op het vliegtuig. Voor de geblesseerden Vázquez en Engels wordt het een eentonige winterstage: zij werken aan de hand van aquajogging, fietsen en krachttraining aan hun terugkeer. Vázquez revalideert twee weken na zijn ingreep volgens schema.

Club speelt op dinsdag en vrijdag oefenwedstrijden, die vooral voor doelmannen Kujovic en Dioudis belangrijk zullen zijn. Tenzij blauw-zwart alsnog een nieuwe keeper aanwerft, moeten zij strijden voor een plaatsje onder de lat om Ryan tot na de Asian Cup te vervangen.

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
BELGA
BELGA
PHOTO_NEWS