Vanaken wil niet weten van moeilijke week: “Waren beter dan Antwerp, dus geen paniek”

BELGA
Nieuwe nederlaag voor Club Brugge, de eerste in de competitie aan het einde van een bewogen week. Geen reden tot paniek voor Hans Vanaken, die niet wou terugkomen op het strafschopincident: “Ik wil en mag er niet over spreken. Geen commentaar.” 

Frustrerende nederlaag voor Club Brugge op de Bosuil, dat net als in Parijs ook op de Bosuil een resultaat had verdiend. Dat vond ook Hans Vanaken, woensdag nog het middelpunt van het strafschopincident rond Diagne: “Nu wil ik er niet over praten. Ik wil niet, kan niet en mag niet. Geen commentaar. Het was een lastige week, maar dan enkel omdat we twee keer verloren hebben. Twee matchen die we niet moesten verliezen. Op PSG spelen we een fantastische match. Dan verlies je ook nog eens vandaag. Als voetballer is dat niet leuk, maar niet alles is negatief. Ik vond ons beter dan Antwerp. Op het einde van een fantastische heenronde verliezen we één keer. Nu is het zaak van gewoon zo voort te doen.” 

Club liet na de rust zich overdonderen door Antwerp, dat fysiek sterker en slimmer was dan blauw-zwart: “Het had allemaal weinig met voetbal te maken, maar dat wisten we op voorhand. Veel show, veel bluf, veel duwen en vechten. Ik denk niet dat we ons laten vangen hebben, maar al die duels kan je niet vermijden. Je moet accepteren dat je eens een wedstrijd verliest. De manier waarop is heel jammer, want we hebben niet tegen een betere ploeg gespeeld. Tegen een ploeg waarvan ik niet kan omschrijven wat hun bedoeling was.” 

BELGA

Mignolet: “Moet accepteren dat hun zege verdiend is” 

Photo News
Photo News9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Van Alsenoy

  Hoe veel fouten heeft die linksback niet gemaakt op lamkel ze? De fout van de sart is volkomen juist op vormer maar hij revancheert zich. Mechele die Mbokani langs achter tackelt geen kaart. Pak nu gewoon het verlies en stop met altijd een uitvlucht te zoeken.

 • Ludo Thibis

  Vormer moest donker rood krijgen, Van Aken moet eens een bril kopen zodat hij de juiste wedstrijd ziet. Als je de statistieken van de match bekijkt... Antwerp 17 overtredingen, Brugge 18.. schoten op doel Antwerp 8 , brugge 4!! Balbezit Antwerp 52% Brugge 48% … nog meer zeggen meneer van aken??? Dan nog niet gesproken over de sportiviteit ! bij inworp geeft Vormer de opdracht om de bal bij te houden die buitengetrapt werd door Bolat na verzorging van een gekwetste speler. Knap, dat is Brugge..

 • Johan Van Alsenoy

  Verliezen en toegeven is toch iets wat ze niet kennen in brugge. Het was de var ,de scheids , het veld en noem maar op. Vormer en Vannaken spelen altijd een andere wedstrijd. Mingolet was tenminste eerlijker zijn analyse . Op basis van de tweede helft verdiende antwerp de zege.

 • john dewit

  Ze zijn te goed voor België !

 • Danny De Graeve

  Misschien Diange opstellen?