Trainersstaf Clement volledig, Timmy Simons gaat U16 Club begeleiden

Maak kennis met ‘Team Clement’. Zoals eerder aangekondigd wordt Johan Van Rumst de T2 van Clement bij Club, hij was eerder al assistent van Clement bij Waasland-Beveren en Racing Genk. Ook met die andere nieuwe assistent Jonas Ivens werkte Clement eerder al samen bij Waasland-Beveren. Ook Carl Hoefkens vervoegt de staf van de A-kern. Hij wordt ‘talent coach’ en gaat de jonge talenten begeleiden. Timmy Simons, die Club Brugge trouw blijft en niet naar Lommel trekt, gaat aan de slag bij de U16. Hij zal vanuit die rol mee het groeitraject van jeugdspelers begeleiden. Maarten Martens blijft coach van de U18, Tim Smolders wordt assistent bij de beloften.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  Een goede voetballer is niet noodzalijk een goede trainer.

 • Patrick Van Mieghem

  U16...tja men moet ergens beginnen maar had van Simons toch wel iets meer verwacht maar in combinatie met zijn analistenjob en andere projecten ideaal

 • frankie bressinck

  U16 voor Simons, die kampioen speelde bij PSV, 130 bundesliga matchen bij Nurnberg,de gouden schoen won, 4 titels voor Club won enz.... Ze moeten daar nogal trainers hebben bij Club!!

 • jean pierre Tibermont

  Dat is niet meer dan een troostprijs voor Simons !