Exclusief voor abonnees

Theatre of Dreams als Europese terminus: “Club moet over deze campagne in de spiegel durven te kijken, op dit niveau is geen ruimte voor onnozeliteiten”

BELGA
Met een valse noot zwaait Club Europa uit – anderhalf uur achter een ongrijpbare bal gelopen. Alleen Deli kon hem eens raken… met zijn hand. Is die dubbel nu echt een 5-0-pandoering op Old Trafford waard? Club toch.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jan janssens

  Clement is gewoon een lafaard. Dat hij gewoon thuisblijft en forfait geeft als de EL hem niet meer interesseert, het resultaat was net hetzelfde geweest.

 • Richard Tolenaars

  @Rudy De Wever, klopt dat De Cuyper nog te weinig body heeft, maar het siert Clement dat hij kiest voor de jeugd en hen een kans geeft. Met dit soort wedstrijden doen ze een massa ervaring op, en daar gaat het om. Dat is toekomstgericht denken van de coach, knap! En die body? och dat komt nog wel.

 • Alexander Stroobants

  nu weet iedereen waarom Vanaken niet bij top ploeg speelt.

 • Johan Billiet

  Uiteraard jammer, maar gewoon op intrinsieke waarde, loop- en bewegingsvermogen, baltechniek, spelintelligentie en verticale penetratie geklopt...Als grote ploeg koop je zulke dingen makkelijker..je kan daarom Brugge eigenlijk weinig verwijten maken..

 • Hans Torbeyns

  Als dat geen belachelijke analyse is. Ze waren al onthoofd voor deze wedstrijd en er moest meer dan één mirakel gebeuren om dit tot een goed einde te brengen. Ok een meer dan ongelukkige beweging maar ook nadien werden ze op een hoopje gespeeld. We mogen niet vergeten dat ze een ongelooflijk parcours aflegden om zover te geraken en hiervoor, als niet-clubsupporter, niets dan bewondering.