Sander Coopman verlengt contract tot 2020 bij Club Brugge

Club verhuurde Coopman afgelopen seizoen uit aan Zulte Waregem.
Photo News Club verhuurde Coopman afgelopen seizoen uit aan Zulte Waregem.
Sander Coopman heef zijn contract bij Club Brugge verlengd tot 2020, dat meldde de vicekampioen vandaag op de clubwebsite. De 22-jarige Coopman had nog een overeenkomst tot 2019 bij de Bruggelingen en werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem.

Coopman sloot zich in 2007 aan bij de jeugd van Club Brugge en maakte in december 2014 op 19-jarige leeftijd zijn debuut voor blauw-zwart in de Europa League-wedstrijd tegen het Finse HJK Helsinki.

De aanvallende middenvelder kon evenwel geen basisplaats afdwingen en werd daardoor het voorbije seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem om ervaring op te doen.

Coopman speelde in totaal 31 competitiewedstrijden voor Essevee en was daarin goed voor twee doelpunten. Ook won hij afgelopen seizoen de Beker van België met Zulte Waregem dankzij een overwinning tegen Oostende in de finale, die na 120 minuten en een 3-3 stand werd beslist met een strafschoppenreeks. Coopman mocht na de rust invallen en scoorde prompt de 2-2 voor de troepen van Francky Dury.

Het wordt nu opnieuw afwachten of Coopman zijn kans mag wagen bij Club of de jonge middenvelder weer een uitleenbeurt staat te wachten.

Photonews
Photo News1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • perron

    Een beetje moeite doen van essevee om Sander te houden