Preud'homme pakt Oulare aan voor volle kleedkamer

getty
Hij keek er zo naar uit en Obbi Oulare (19) zal zich zijn optreden op Old Trafford ook nog lang herinneren. Helaas voor de verkeerde redenen. In eerste instantie omwille van een dramatische invalbeurt, maar vooral vanwege de scheldtirade die hij achteraf van Michel Preud'homme naar zijn hoofd kreeg. Zijn trainer maakte Oulare kort na het eindsignaal immers voor een volle kleedkamer met de grond gelijk. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Michel Preud'homme heeft al langer twijfels over zijn aanvaller, maar de wedstrijd tegen Manchester United was voor de Luikenaar de druppel. In de voorbije maanden en ook vorig seizoen heeft hij Oulare al op verschillende manieren duidelijk proberen maken dat het beter moest. Een slechte voorbereiding was voor Preud'homme al een eerste signaal dat de belofteninternational de boodschap niet begrepen had. De slechte prestaties en vooral irritante invalbeurten die volgden in de officiële matchen dit seizoensbegin een voortdurende ergernis.

Wat nu?
Dinsdagavond, nadat zijn invaller letterlijk niets bijbracht, kon hij zich vervolgens niet meer houden. De grote vraag is hoe het nu verder moet met Oulare. De bestuurstop gelooft nog altijd in zijn onmiskenbare talent, maar voor Preud'homme is nu het breekpunt bereikt. Ofwel herpakt de spits zich en krijgt hij nog een laatste kans, ofwel is het einde verhaal in Brugge.

LEES HET HELE VERHAAL VANDAAG IN HET LAATSTE NIEUWS, HIER OOK DIGITAAL TE VERKRIJGEN

BELGA
apReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00