Plezier met Percy ‘lion’ Tau en “Hanske is van ons”: Clubfans beleven geweldige avond in Anderlecht

Voor de derde keer dit seizoen kreeg Club Brugge Anderlecht klein. Voor de tweede opeenvolgende keer ook in het hol van de leeuw. Nadat het al járen telkens misliep in Brussel voor Club. Dat zorgde voor veel euforie bij de blauw-zwarte aanhang, in het bijzonder bij een groepje fans dat zich geposteerd had aan de spelersuitgang van het Lotto Park. Zij bezongen Percy Tau, hun ‘lion’ (leeuw) - ondanks dat die geen minuut gespeeld had vanavond. Ook Siebe Schrijvers en natuurlijk Hans Vanaken werden op hartelijke wijze begroet. “We all agree: Hans Vanaken is magic.” 

Vanaken: “Mijn mooiste goal ooit”

Eerder op de avond zagen de Club Brugge-fans in het staanvak ook niemand minder dan Anthony Vanden Borre in de loges boven hen plaatsnemen. Waarop ze de publiekslieveling van het Lotto Park wat jenden.

VTM NIEUWS2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dirk claeys

    Met geluk gewonnen, Brugge was te mak en onder hun niveau, nog bedwelmd na hun prijzen deze week, ook Clement zijn tactiek werd niet uitgevoerd en was te min! Vanaecken en invaller de Ketelaere beste Bruggelingen!

  • Peeters Wendy

    Hoe kunnen daar supporters van Brugge staan en geen van Anderlecht?