Opvallend: Perbet niet in Brugse selectie voor Zulte Waregem

belga

Morgen trappen Zulte Waregem en Club Brugge de derde speeldag in de Jupiler Pro League op gang en een opvallende afwezige bij de Bruggelingen is Jérémy Perbet. De zomertransfer is fit, maar wordt voor de hoogst interessante affiche gepasseerd door coach Ivan Leko. Met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby en de uit schorsing terugkerende Wesley Moraes heeft de Kroaat drie andere mogelijkheden in de punt van de aanval. Ook Laurens De Bock ontbreekt nog steeds.

De selectie:
Doelmannen: Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Jens Teunckens

Verdedigers: Helibelton Palacios, Bjorn Engels, Germán Mera, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Ahmed Touba

Middenvelders: Timmy Simons, Jordi Vanlerberghe, Marvelous Nakamba, Ruud Vormer, Hans Vanaken

Aanvallers: Lior Refaelov, Emmanuel Dennis, Anthony Limbombe, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Abdoulay Diaby
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • kurt billiet

  En zo krijgt Heintje weer gelijk...!!

 • Jm Capon

  Enkele jaren terug mocht bacca ook niet spelen onder Leekens, hij liet tiche spelen. Perbet waarschijnlijk zonder goedkeuring leko gekocht?

 • Philippe De Naeyer

  Grappig hoe Perbet paar weken geleden nog natrapte naar Gent. Ondertss is duidelijk dat hij bij FCB nog minder van de bank zal mogen komen. Dit moest hij zelf toch ook van mijlenver hebben zien aankomen.

 • Werry Galle

  Club heft niet alleen "domme" aankopen gedaan. Iedere club doet er zo wel een paar per jaar, of zijn we allemaal vergeten welke vedetten Anderlecht en Gent kochten, die bijna nooit gespeeld hebben? Maar natuurlijk is iedereen er als de kippen bij om kritiek te geven, al was het maar omdat het Club is. Er zijn er toch veel jaloers zulle.

 • Rudy De Wever

  Den Bock is geen verlies, laat die maar waar hij is. Als Vossen de selectie kan halen kan iedereen het bij Club, Jelle is niet het type spits vn vandaag maar vn enkele jaren geleden

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00