Ook Twitter schreeuwt moord en brand over dé penalty-episode rond Mbaye Diagne

BELGA
De Belgische voetbalwereld schreeuwt moord en brand om het penaltydebacle van Club Brugge-speler Mbaye Diagne. Voor de scherpste meningen moeten we uiteraard op Twitter zijn. Een overzicht. 20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sjonny Martero

  Zelfs niet laten spelen in B-ploeg. Hij zal daar de boel verzieken. Er zit trouwens een geurtje aan die penaltyfase. Huurling van de grootste concurrent? Nog een tekeningetje?

 • Gaston FOUBERT

  @danny, dat wist hij toch al voordat hij naar Neerpede kwam. Het zal dus wel degelijk een andere reden hebben waarom hij naar clubke ging.

 • dirk VERCAUTEREN

  Liet hem gewoon vallen. Dus was zelfs geen penalty. En moest de penalty in doel zijn gegaan had P.S.G. wat gas gegeven en hadden ze nog 2x gescoord. Club speler wegsnoepen voor andere ploeg... eigen schuld, dikke bult.

 • danny buyse

  @Gaston, er is nog een ploeg die hem moest hebben en nog meer dan Club! Maar Diagne vond Anderlecht nergens in de Cl en zelfs niet in de EL lijst. Niks achterbaks aan! 2 ploegen die hem willen en de speler kiest en hij koos voor Club. Iets eerlijker bestaat niet!!!

 • Louis Meeus

  Met Vormer gebeurt dat niet! En Clement had dat onozel manneke ogenblikkelijk moeten vervangen en wegjagen!