Exclusief voor abonnees

Onze Club-watcher ziet dat blauw-zwart niet ‘malcontent’ is na 0-0 tegen Charleroi: “Ze zien het glas halfvol, wij sluiten ons daarbij aan”

Photo News
Pessimisten zullen zeggen: Club heeft weer niet gewonnen. Optimisten gaan beweren: opnieuw niet verloren. En realisten: die zien Club opnieuw wat verder uitlopen op de concurrentie.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wim Lapeere

  Winterstage in Qatar ! Why ??? Plezier-en Vakantiestage ??? Is zeker geen surplus voor de prestaties na de winterstop. Het ophemelen van het presteren van Charles De Ketelare is ook overdreven.Hij heeft inderdaad vele kwaliteiten voor zo'n jonge speler maar scorend vermogen 0, 0.

 • hugo wouters

  Ben geen Club supporter, maar aan de beelden die ik gezien heb op Vier, heb ik alweer vastgesteld dat het de scheidsrechters zijn die samen met de VAR over de uitslag bepalen van een match. Een schoolvoorbeeld van een strafschop op De Ketelare wanneer die gehaakt wordt in de strafschop zone wordt niet gefloten. Twee verdedigers die aan zijn trui rukken, en een die tegen zijn zwevend been schopt dat dan zijn steunbeen raakt en hem ten val brengt.

 • John Ulmer

  denkt er iemand écht dat Brugge geen kampioen wordt dit jaar?

 • Steven van Soom

  Club heeft al heel het seizoen een probleem, ze hebben de beste kern maar sukkels van spitsen, hoeveel kansen die nodig hebben om er 1tje binnen te krijgen is niet te schatten.haal een deftige scorende spits en dan is Brugge pas echt weg.

 • Georges Vande Velde

  Mooi tegen Antwerp ? Duidelijk op voorhand “neen” ! De VAR en de scheidsrechters zullen bepalen hoe mooi het wordt !