Onze chef voetbal ziet onherkenaar Club vernederd worden in Salzburg: “Voetbal kan een lelijk beestje zijn”

BELGA
Club Brugge is gisteravond in Salzburg tactisch schaakmat gezet, werd fysiek afgetroefd door een ploeg die uit een lange winterstop komt, en bleef technisch onder de maat. Als een gewond dier trekt Club zondag naar Anderlecht. Eind februari is het kampioenschap het enige wat hen nog rest.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Willy Ardijns

  Één van de redenen waarom Club Brugge en Rc Genk op dit moment zo worden afgestraft in Europa is volgens mij te zoeken bij die onnozele en onterechte competitie formule met PO’s en halvering van de punten. Het moment is nu stilaan aangebroken om te kiezen en de krachten te sparen voor de PO’s, die keuze is nog een rondje verder in de Europa Ligue met alle risico’s vandien of kampioen spelen met als beloning de vetpot van de CL. Die keuze is rap gemaakt.

 • Luc Cleynhens

  Leko is tacktisch één van de zwakste trainers in Belgie. En die onzin die hij altijd uitkraamt, Europese Wesley ???? beste ploeg van Belgie ?????? beste voetbal ???

 • marc castermans

  Na deze twee Europese wedstrijden waarbij de Belgische ploegen in hun blootje gezet worden blijkt opnieuw duidelijk dat wij een prutscompetitie hebben en beter onder elkaar spelen en ons onthouden op het Europees toneel. Ook de media treft schuld, door snel ploegen of spelers op te hemelen na een paar deftige wedstrijden (cfr. Lukebakio). Vorige week leek het dat FCB een wereldploeg was en Genk het nieuwe Real, en nu?

 • Johan Billiet

  Ah...ze waren op toeristische schooluitstap in Salzburg...zo zeker dat de terugmatch gewonnen kon worden door een beetje langzaam te verdedigen..Brugghe heeft nog altijd een keepersprobleem, een trainersprobleem en een probleem met een tiental spelers die net goed genoeg zijn voor de caféploeg competitie maar daar houdt het op...Ik neem aan dat ze van de Salzburgers een paar doosjes Red Bull hebben meegekregen..?? Jammer dat die geen sponsor van Club zijn..

 • Guido Verhoeven

  Foto zegt alles: tactische blunders Leko en blunder bij elke tegengoal van Mechele! Hoog tijd dat er ingegrepen wordt!