Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet Club en Leko in latrelatie play-off 1 ingaan: “Niet zozeer de boodschap van Leko verraste Club, wél de timing”

BELGA

“Ik heb mijn beslissing genomen.”

De persverantwoordelijke van Club Brugge stak de straat over en snelde met zijn lange benen richting algemeen directeur Vincent Mannaert om die op de hoogte te brengen van de communicatie van de trainer.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • john dewit

  Ik rsca sup denk dat standard Luik ook gaat meedoen . Dit slechtste rsca ooit zal weinig of geen punten pakken

 • Georges Vande Velde

  Zeker na de 3-0 tegen Anderslecht is de kampioen gekend. Club mag nog twee keer van Genk winnen (wat ik niet zie gebeuren) dan nog hebben ze Genk nog niet te pakken. Eerst MOET er nog gewonnen worden tegen het ambetante Gent. En Club kennende met hun 45 minuten matchen zie ik het verkeerd aflopen.

 • Ronald Polutnik

  Dat Leko duidelijk heeft gemaakt wat zijn beslissing is , dat stoort Mannaert maar zeer matig . En dit omdat hij Leko weg wil , nu moet Leko Brugge maar op het verkeerde spoor zetten want hij kreeg toch geen nieuw kontrakt bij Brugge .

 • Paul Van den Bruel

  Ik vind het spijtig voor de vele supporters, waaronder ik, dat er een tragediestuk ten tonele wordt opgevoerd en dit wanneer de play-offs nog moeten beginnen voor Club. Kampioen spelen is nu een illusie geworden. Daarbij stel ik mij de vraag of de spelers nog gemotiveerd aan de aftrap van elke match gaan staan. Zoals Jan Boden schrijft dreigt inderdaad muiterij.

 • David De Geyter

  Dit gaat pijn doen hé Stephan Keygnaert. Je favoriete trainer van je favoriete ploeg!