Obbi Oulare en co binnenstebuiten gekeerd tijdens medische testen

Een foto die is geplaatst door Obbi Oularé (@obbioulare) op

Ook medische testen bij Club Brugge. Vandaag en morgen wordt de spelersgroep binnenstebuiten gekeerd in het AZ Sint-Jan in Brugge. Deze middag was onder meer een groep met Obbi Oulare, gelinkt aan Borussia Dortmund, aan de beurt en die reageerde daar op social media als volgt op. "Dit zijn de dingen waar we niet van houden, maar het is natuurlijk deel van het voetbal."

Woensdag is er om 10 uur de eerste training, meteen gevolgd door een tweede om 15.30 uur. Ook donderdag is er een dubbele training. De volledige voorbereiding gaat net als de voorbije seizoenen door in Westkapelle, waar over een paar jaar het nieuwe oefencomplex moet komen. Vrijdag is er een eerste oefenmatch (19 uur) op het veld van tweedeprovincialer KFC Heist (Stadion De Taeye).

Met beloften Jens Teunckens (17, doelman), Lennert De Smul (18, verdediger) en Dylan Seys (18, linksbuiten) zijn er alvast drie nieuwe gezichten die de hele voorbereiding zullen meetrainen. Enkel Ryan en Meunier sluiten door hun interlandverplichtingen later aan. Gedoz is net als Meunier nog minstens twee maanden out.