Ga naar de mobiele website
^ Top

Nog meer blessureleed bij Club: ook Meunier haakt af

belga
Vicekampioen Club Brugge wordt geteisterd door een blessuregolf. Nadat Lior Refaelov, Ryan Donk, Jim Larsen, Niki Zimling, Fredrik Stenman en Ivan Trickovski eerder al afhaakten door blessureleed, is ook winger Thomas Meunier out voor de Europa League-wedstrijd van donderdag in en tegen Bordeaux. De 21-jarige middenvelder sukkelt met een ontsteking aan de linkerenkel.

Meunier sukkelde begin september al met diezelfde blessure. Hij kreeg toen een rustperiode voorgeschreven, maar nu blijkt de kwetsuur terug op te spelen. Meunier verscheen vrijdagavond nog aan de aftrap van de competitiewedstrijd op de zevende speeldag in de Pro League op bezoek bij KV Kortrijk (1-1) en speelde toen de volledige wedstrijd.

Gisteren raakte al bekend dat draaischijf Lior Refaelov en centrale verdediger Ryan Donk beiden out zijn door blessures die ze vrijdag opliepen. 'Rafa' kreeg tijdens de wedstrijd tegen Kortrijk opnieuw last van een hamstringblessure en staat twee tot drie weken aan de kant. Donk blesseerde zich op zijn beurt aan de lies. Carl Hoefkens lag maandag met griep in bed en kon bijgevolg niet meetrainen.

Jim Larsen, Niki Zimling, Fredrik Stenman en Ivan Trickovski liggen al langer in de lappenmand.

belga
belga


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug