Niet geselecteerd? Geen probleem: Mbaye Diagne op eigen houtje naar Turkije

Mbaye Diagne gesignaleerd op Zaventem.
Proximus Sports Mbaye Diagne gesignaleerd op Zaventem.

Club-coach Philippe Clement rekent vanavond, zoals verwacht, niet op Mbaye Diagne in de cruciale uitwedstrijd in de Champions League tegen Galatasaray. Maar dat wil niet zeggen dat de spits niet aanwezig zal zijn in het Ali Sami Yen-stadion van zijn ex-ploeg. Zo werd hij vanochtend door journalisten van Proximus Sports gesignaleerd op Zaventem, waar hij op eigen houtje eveneens het vliegtuig naar Turkije zou nemen. 

Op de persbabbels daags voor de wedstrijd waren onze Turkse collega’s bijna uitsluitend geïnteresseerd in hoe het nu met de verguisde spits gaat. “Zijn plaats is op het trainingsveld in Brugge”, repliceerde Clement koeltjes. “Maar dat kan over een paar dagen anders zijn. Kunnen we dan nu focussen op de jongens die hier zijn? Zij verdienen meer aandacht.” 

BELGA5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ERWIN MINNEBO

  het is niet voor het eerst dat Diagne denkt dat hij de beste ter wereld is , overal doet hij wat hij wilt en dat gaat zeker niet in een sport met meerdere medespelers. Dus zosnel mogelijk verkopen nu er misschien nog iemand hem wilt.

 • jenny charels

  Aan diegenen die Diagne afbreken: wie heeft zijn ploeg het meest benadeeld, Diagne of Vormer?. Ja, Diagne kost Club 1 punt + 900.000 euro verlies daardoor. Maar Vormer begaat een beginnersfout in Madrid, met een vrijschop en doelpunt tegen. Kost 2 punten en 1.800.000 euro!!. Door zijn grote mond wordt hij ook 3 wedstrijden geschorst. Hoeveel punten + euro's zijn daardoor verloren gegaan?. En dat ALS KAPITEIN. Diagne word aanzien als de duivel en Vormer gaat mee als mascotte!! Waar is de logica?

 • Cédric Danhiez

  Ik denk nu dat alle RSCA supporters zoals ik het zalig vinden dat die vanuit Brugge op zo een manier de spelers afpakt en ziet nu. Haha tanks Verhaeghe en co

 • Gaston FOUBERT

  Hij gaat daar voor 'zijn' ploeg supporteren.

 • Jose Van Hauwaert

  Moeten de thuisblijvers niet trainen of zich laten verzorgen op de Club?