Nakamba op de terugweg, vrije middag voor Club

Marvelous Nakamba.
Photo News Marvelous Nakamba.
Na de oefenmatch van gisteren mag het van Ivan Leko vandaag wat rustiger aan in Garderen. Na een relatief gezapige ochtendtraining zijn de spelers van Club Brugge vanmiddag vrij. Teambuilding is er niet, Leko gunt zijn troepen volledige vrijheid na enkele zware trainingsdagen. 

Vanochtend werd er dus wel getraind, voor het eerst mét Abdoulay Diaby. De Malinees volgde de voorbije weken een individueel programma en sloot aan bij de groep. Afwachten of hij zaterdag ook al meteen in actie komt tegen de nationale ploeg van de Verenigde Arabische Emiraten. 

Nog goed nieuws is er voor Marvelous Nakamba, die net als Limbombe dicht bij zijn terugkeer staat. Nakamba is nagenoeg hersteld van zijn knieblessure en zal de competitiestart zonder problemen halen. Dat geldt ook voor Benoit Poulain en Thibault Vlietinck, die nog steeds individueel trainen. Morgen staan er opnieuw twee trainingen op het programma vooraleer de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Brazilië met bijzondere aandacht gevolgd zal worden. Niet alleen telt Club een pak Belgen, ook gaan de Brazilianen Peres en Wesley er morgen om 20 uur goed voor zitten.

Photo News
Marvelous Nakamba.
Photo News Marvelous Nakamba.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Ledure

  Jan Boden ??? Sorry niets uitgestoken !! Maar wij moeten niet gratis op stage gaan hè gelijk den Anderlecht ( Durbuy) omdat het geld op is.

 • Marc Ledure

  Jan Boden !!! Gaat ge eens GOED in de spiegel kijken voor ge zevert.

 • Marc Ledure

  Jan Boden !!!! Kijkt eens in de spiegel voor ge zevert.

 • Jos Temmerman

  Ze zijn aan het trainen voor een 0 op 18 in de CL

 • Jan Boden

  Wij hebben niks nodig want we mankeren niks. Die van Brugge mogen blij zijn dat de psychiatrische verzorging in België van een uitzonderlijk hoog niveau is of ze zouden allemaal zot komen.