Mitrovic verlaat Qatar: barst in enkel & 2 maanden out

BELGA
Kopzorgen voor Ivan Leko. Matej Mitrovic is twee maanden out met een barst in de enkel. Dat bracht een bijkomende CT-scan in Qatar aan het licht. De Kroaat reist op dit moment terug naar België.

28 is dus 27 geworden – doelman Letica slaapt plots alleen op zijn kamer. Zijn roommate bleef hinder ondervinden van zijn voet. Het gevolg van een trap die hij incasseerde tegen Lokeren, net voor Nieuwjaar. Omdat het om een barst in zijn enkel gaat, moet Mitrovic zijn voet in het gips. Alleen zo kan het letsel echt genezen. Brugge hoopte aanvankelijk dat het allemaal wel zou meevallen – vandaar dat Mitrovic mee afreisde naar Qatar – , maar de blessure blijkt nu toch ernstiger. Het maakt dat de centrale verdediger de rest van de reguliere competitie zal missen. Hij hoop tegen de play-offs weer wedstrijdfit te zijn. Een tegenvaller voor Club. Te meer omdat ook Brandon Mechele niet honderd procent fit is – zijn schouder ging uit de kom tegen Lokeren. Of hoe een extra centrale verdediger plots geen overbodige luxe zou zijn voor Leko. 

Ook al heb je met Mechele, Denswil, Poulain, Decarli, Cools en Peres nog altijd zes opties voor drie plaatsen, in het centrum van de driemansverdediging is de spoeling plots dun.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roos Desreveaux

  Club is 1 van de eersteklassers met de meeste lagdurige gekwetsten, Ze kopen spelers met een kwetsuur zoals mata en rezaie. waar is dat goed voor en die kwetsuren duren altijd zo lang, het is toch een teken aan de wand zoals Mr Vande Velde zegt dat de medische staff erg in vraag mag worden gesteld over hun bekwaamheid

 • Freddie Heremans

  Het blijft dus tegenslaan bij Club. Matej Mitrovic is een zeer goede centrale verdediger, een mooie speler en topper in wording, in tegenstelling tot wat Eddy Van Hecke hieronder beweert. De Kroaat heeft 1 x geblunderd en verdween uit het type-elftal, tot hij weer zijn kans kreeg en die ook ter harte nam. Zal ferm gemist worden, en ja, nu is een extra centrale verdediger geen overbodige luxe meer, maar pure noodzaak.

 • Georges Vande Velde

  Is bijna drie weken geleden gekwetst tegen Lokeren,nu komt men met een diagnose barst in de enkel,wie zijn hier de amateurs ? Heeft men dan niet direct een scan gemaakt ? Medische cel Club Brugge stel ik mij toch vragen bij.

 • Eddy Van Hecke

  Erg voor de speler maar was nooit een succes op voetbal gebied. Toch spoedig herstel gewenst en misschien een transfer naar een club die hem beter ligt