Mignolet vlak voor afreis naar Manchester: “Opnieuw hopen dat United een minder dagje heeft”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Club Brugge vertrok deze voormiddag vanuit Oostende naar Manchester, waar het morgen in de return een plek wil bemachtigen in de achtste finales van de Europa League. “Ik kijk er heel hard naar uit”, vertelde Simon Mignolet vlak voor de afreis. “Opnieuw een wedstrijd in Europa waar we het afgelopen jaar al mooie dingen lieten zien. Nu is het kwestie om efficiënt te zijn en ervoor te zorgen dat we doorstoten. We moeten opnieuw hopen dat United niet in haar dagje is en dat wij heel goed zijn.” 

Simon Mignolet
VTM NIEUWS Simon Mignolet6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Billiet

  Met zo een mentaliteit blijf je beter thuis...men zou ook zelf beer kunnen voetballen..maar Calimero positie is in België zeer populair..

 • marc ledure

  Robert De Beukeleer Clement zit niet met die wedstrijd in zijn hoofd van van daag Al dat hij moet hebben is kampioen spelen en den beker hallen.

 • rudy vanremoortele

  Clement zou liever met zijn echte centrumspitsen spelen. Okereke krijgt zelfs geen kans meer. Hoe kan hij vertrouwen opdoen. Als hij een mindere match speelt vliegt hij eraf.

 • THIERRY DENECKERE

  We hopen op een heel goed resultaat duimen maar we are bruges alles kan in voetbal ook

 • Robert De Beukeleer

  manchester een mindere dag maar Brugge gaat toch beter moeten voetballen dan de voorbije weken anders zou het wel eens een afstraffing kunnen worden