Mbaye Diagne is terug in België en arriveert in Belfius Basecamp met... blauw-zwart haar

Diagne kleurde zijn haar in blauw-zwart/
Instagram Diagne Diagne kleurde zijn haar in blauw-zwart/
Bijna twee weken na de afgesproken datum is Mbaye Diagne terug in België. En hoe. De Senegalese spits arriveerde in een opvallend kapsel. Hij kleurde zijn haar in het... blauw-zwart. 

De overbodige Diagne kreeg van Club Brugge tot begin februari de tijd om in samenspraak met Galatasaray een nieuwe club te vinden (in een competitie die nog moet starten), maar keerde pas gisteren terug. Veel verandert dat niet aan zijn situatie – de spits was sowieso al op non-actief gezet. Wél wordt Diagne anders dan voor Nieuwjaar vanaf vandaag opnieuw in het Belfius Basecamp verwacht, waar hij nog steeds individueel zal trainen. Een terugkeer in de A-kern lijkt niet aan de orde. (TTV)

Diagne.
Diagne Instagram Diagne.
BELGA
AFP
BELGA
Diagne.
Diagne Instagram Diagne.15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Heem

  Er is meer aan de hand met deze pseudovedette dan een strafschopje missen. Hij zal, bijvoorbeeld, evenveel deugd hebben van een goede therapeut als het gros van de zelfverklaarde kenners hier van een paar spellinglessen. In elk geval was dit een paar miljoenen verbrast aan een omhoog gevallen narcist die speelde voor de naam op z'n rug en niet voor het logo op de borst. We zullen hem niet missen

 • Olivier Stubbe

  Kijk ..dat is wat je hebt als je 100 procent voor de ideale schoonzoon vanaken kiest.. een beetje rock and roll mag e... houdt de groep wakkerder.. bij die penalty kon vanaken ook zijn verantwoordelijkheid nemen e.. al de rest erna is vijgen na Pasen, en iedereen reageert anders...

 • Georges Vande Velde

  Hopelijk haalt Club Brugge zijn doelstellingen (beker en titel) en ingeval niet zal Diagne wel het onderwerp uitmaken van de discussies. Wat meer vergevingsgezind bij het eerste voorval was toch beter geweest. De volgende “ voorvallen” werden direct uitvergroot in zijn nadeel ! Eerlijk blijven a.u.b. hij had Club Brugge nog van dienst kunnen zijn !

 • Lucas Theophiel

  Iedereen spreekt van een tweede kans, na de hoevele andere kansen???

 • Danny Buyse

  Nee hoor mensen! Hij heeft nadien het nog veel meer verbrod na het incident met de strafschop! Hij heeft m.a.w. 4 wel 5 herkansingen gehad.