Exclusief voor abonnees

Marc Degryse bezoekt Siebe Schrijvers: “De trainer die zegt: ‘Alle ballen naar Siebe’. Fantastisch, hé”

Jan De Meuleneir/Photo News
Ivan Leko heeft een paar keer dit seizoen ­gekeken of Batman zonder Robin kon. Niet, dus. Club Brugge rendeerde het best met ­Wesley én Siebe Schrijvers. De 22-jarige kon finaal zijn ­trainer overtuigen. Marc ­Degryse ging deze week ­Schrijvers opzoeken: “Als je in de ­play-offs belangrijk kunt zijn, is die transfer van jou direct een schot in de roos geweest.”

Degryse: “Siebe, je staat voor drie belangrijke maanden – met play-off 1 en daarna het EK voor beloften. Ik wil met jou even het seizoen overlopen om te zien hoe je tot jouw status van titularis bent gekomen. Ik heb hier eerder Vormer en Vanaken geïnterviewd voor de krant, en je weet wat van hen is geworden, hé... (lacht) Zeg eens, ben jij iemand die jouw eigen statistieken kent?”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.