Leko en Club voor laatste wedstrijd: “Willen absoluut winnen van Gent”

Ivan Leko.
Photo News Ivan Leko.
Voor Ivan Leko en Club Brugge bestaat er geen twijfel. Blauw-zwart gaat zondag een laatste keer voluit, al is het maar om de fans te plezieren: “De steun van de supporters was ongelooflijk”.

Voor iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt, belooft het een mooie zondag te worden. Blauw-zwart heeft de titel dan wel op zak, toch wil het AA Gent in de laatste seizoensopdracht opzij zetten. “We zijn kampioen, alles is gekend”, beseft Ivan Leko. "We zijn heel trots, maar het blijft een voetbalwedstrijd. In onze laatste thuismatch zullen we alles doen om te winnen. We willen Gent absoluut verslaan."

AA Gent hoeft niet op cadeaus te rekenen. "Twee dingen willen we zondag doen. Timmy Simons verdient een mooi afscheid en we zullen het maximale doen om die match te winnen. In die laatste thuiswedstrijd willen we de supporters een geschenk geven. Hun steun was de voorbije tien maanden ongelooflijk."

Leko zag hoe Ruud Vormer deze week voor het eerst geselecteerd werd voor Oranje: “En dat is dik verdiend. Het is fantastisch voor gans Club Brugge. Na zo’n jaar… al die doelpunten en assists. Qua cijfers behoort hij tot de besten in Europa. Ruud maakt ons trots. Eerst de Gouden Schoen, nu die selectie. Ik ben heel trots, maar dat geldt ook voor Hans Vanaken, die Profvoetballer van het Jaar is geworden, of voor Anthony Limbombe, Dion Cools, Wesley of Brandon Mechele. Dat ook ik Trainer van het Jaar werd? Heel mooi. Het is een cliché, maar dit is de verdienste van ons ganse team. De synergie tussen de trainers, de medische staf en de spelers was heel goed”. 

Ivan Leko.
Photo News Ivan Leko.
Photo News14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan van Renesse

  Gert Lans vergeet weeral eens de 0/18 voor Andèrlect in diezelfde CL. En ook dat ene VD Stock ooit de scheids omkocht voor de match tegen Nottingham Forest. Deze omkoping werd bewezen, VDSTock heeft het zelf toegegeven ook. Dus ,Lans, kwek voor eens en voor altijd dicht, durf nooit meer het woord omkoping in de mond te nemen.

 • jammy cappon

  Gert lans geeft eindelijk toe dat Anderlecht al zijn titels gekocht heeft. Bravo, zoveel eerlijkheid had ik niet verwacht. By the way, lans, het is de tweede titel op 3 seizoenen voor club, ga samen met Thijs maar kijken naar de kleuterligue hoe rsc Oostende het daar vanaf zal brengen, wij en standard spelen een divisie hoger.

 • Jan Boden

  Dan moet je de VAR betalen Leko, die regelen dat.

 • eric debanne

  Blauw-zwart wint met 4-0 tegen de ploeg van Yves Vanderhaeghe ! Gent in zijn blootje naar huis met 0 punten !

 • jammy cappon

  Denk dat club nog een rekening te vereffenen heeft met Gent na de heenmatch. Ook zullen veel clubspelers liever Genk onder leiding van hun Voormalige T2 aan de 4de plaats willen helpen. Laten we er niet flauw over doen, voor vele clubsupporters liever Genk dan Gent. En blij dat we van het kinderlijk geleuter van geert Thijs voor een tijdje zullen verlost zijn, hij zal zijn superstars de zalmroze janetten mogen volgen in de Europese kleuterligue.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00