Exclusief voor abonnees

LASK Linz is volgens onze chef voetbal onbekend, onbemind maar niet te onderschatten: “Club, kijk uit je doppen”

Belga
Verkoop het vel van de beer niet vooraleer hij is ­geschoten. We kunnen mis zijn, maar er heerst in Belgisch voetballand een sfeertje dat Club Brugge na de uitschakeling van het machtige Dinamo Kiev nu ook wel LASK Linz, onbekend en onbemind, zal ­oppeuzelen. Hold your horses. ­Onderschatting is een vies beestje.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudy Claes

  Dirk Tuymans@ heb de indruk dat jij een héééél gefrustreerde mens bent. Wel ik hoop op een goed resultaat van Club met optie voor volgende ronde. Kan enkel goed uitdraaien op Europees vlak voor de andere Belgische clubs .... inclusief RSCA !!!

 • danny buyse

  @Dirk Tyymans, waar heb je die informatie gedroomd. CL winnen man toch u zo belachelijk maken. Club haalt de 2 de ronde niet eens en daar zijn de spelers zich van bewust. Als er één iemand streken heeft dan bent u het om zo iets te verklaren in andermans naam.

 • rudy verlinden

  Chef,je hebt gelijk...en toch zal je zien dat er het 1ste halfuur weer een houding is van...dat fixen we effe...

 • didier de coster

  komaan boeren , jullie kunnen soms goed voetballen , ik hoop op een goed resultaat , goed voor ons belgisch coefficient ; aagentfan

 • Christiaan Goethals

  Hopelijk haalt Club het, een Kompany fan.