Exclusief voor abonnees

LASK Linz is volgens onze chef voetbal onbekend, onbemind maar niet te onderschatten: “Club, kijk uit je doppen”

Belga
Verkoop het vel van de beer niet vooraleer hij is ­geschoten. We kunnen mis zijn, maar er heerst in Belgisch voetballand een sfeertje dat Club Brugge na de uitschakeling van het machtige Dinamo Kiev nu ook wel LASK Linz, onbekend en onbemind, zal ­oppeuzelen. Hold your horses. ­Onderschatting is een vies beestje.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yvs Bramslecht

  Volgens Vormer was de lastigste klant al verslagen. Als je met dat idee straks het veld op moet, ga je een paar fikse kletsen om je oren krijgen. Nu, van enige hoogmoed zijn ze in Brugge niet vreemd dus ik verwacht dat ze straks na 90 minuten weer met beide voeten op de grond staan.

 • Rudy Claes

  Dirk Tuymans@ heb de indruk dat jij een héééél gefrustreerde mens bent. Wel ik hoop op een goed resultaat van Club met optie voor volgende ronde. Kan enkel goed uitdraaien op Europees vlak voor de andere Belgische clubs .... inclusief RSCA !!!

 • danny buyse

  @Dirk Tyymans, waar heb je die informatie gedroomd. CL winnen man toch u zo belachelijk maken. Club haalt de 2 de ronde niet eens en daar zijn de spelers zich van bewust. Als er één iemand streken heeft dan bent u het om zo iets te verklaren in andermans naam.

 • rudy verlinden

  Chef,je hebt gelijk...en toch zal je zien dat er het 1ste halfuur weer een houding is van...dat fixen we effe...

 • didier de coster

  komaan boeren , jullie kunnen soms goed voetballen , ik hoop op een goed resultaat , goed voor ons belgisch coefficient ; aagentfan