Exclusief voor abonnees

Kampioenenmaker Leko verstopt zich ook in 2019 niet: "Ik ben van niets bang”

BELGA
Een oude bekende dwingt hen tot het uiterste. Het allerbeste Club moet de komende maanden niet alleen opstaan - dat kán het - , maar vooral standvastig presteren. The challenge is on.

“What a view.”

Ivan Leko houdt van het Midden-Oosten. Net terug van een deugddoende vakantie met vrouw en dochters in het prestigieuze Dubai, nu een weekje met Club in het eminente Qatar. “Het hoefde hier niet te zijn, hoor, voor mij”, lacht hij meteen, nog nagenietend van de skyline van Doha - dit gesprek situeert zich op het vijftigste, in hotel The Torch. Zo hoog dat je het onderweg in de lift gewaar wordt aan je oren. “Ik ben niet zozeer bezig met hoe de meetingroom eruit ziet. Het enige wat ik wou, was een perfecte accommodatie. Een harde, gesproeide grasmat - als het veld te traag is, krijg je een trage training - , die niet ver van ons hotel ligt. Wel, ik ben heel blij met wat we hier hebben. Net als over de attitude van mijn spelers.”

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.