Jonge Club-supporter krijgt truitje van Ruud Vormer en gaat helemaal uit z’n dak

Prachtig moment na de wedstrijd tussen Moeskroen en Club Brugge gisteravond. Aanvoerder Ruud Vormer ging de fans groeten en bezorgde er een jonge supporter hét moment van zijn leven. De knaap kreeg het wedstrijdshirt van de aanvoerder van Club en was daar duidelijk héél blij mee (zie video boven). 

De band tussen Club Brugge en de supporters staat algemeen bekend als één van de beste van België. Dat werd gisteravond nogmaals bewezen. De beelden die Club Brugge maakte en deelde, toveren meteen een glimlach op het gezicht. Niet in het minst bij de jonge supporter en zijn papa ... Voor de mensen die de match niet zouden gezien hebben: Club Brugge won met 0-1. 

De jonge fan was door het dolle heen na het krijgen van het wedstrijdshirt van Ruud Vormer
Club Brugge De jonge fan was door het dolle heen na het krijgen van het wedstrijdshirt van Ruud Vormer15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  De symbiose tussen ploeg en supporters is nergens zo intens dan die tussen Club en hun fantastische twaalfde man.Vandaar ook het potentieel van vele honderdduizenden supporters zoals studies reeds uitgewezen hebben. Daarom geef ons een modern stadion van 40000 toeschouwers en het gaat ook uitpuilen.

 • Nathalie Clauwaert

  Prachtig toch, m'n dag kan niet mooier beginnen. Ruud Vormer, een speler naar m'n hart.

 • Ivan De Bruyne

  Prachtig gewoon. Fcb: 1 familie.

 • CHRISTIAAN GOEMAERE

  Zo zie je fcb een echte familie club

 • Sharon Vandewaetere

  Daar word je toch vrolijk van! Je kan veel zeggen van Ruud, maar hij is op en top een echte club-speler! En dat ventje, zo gelukkig!!!