Jelle Vossen verlaat Club en trekt naar Zulte Waregem: “Duidelijk dat ik stap moest zetten om aan spelen toe te komen”

Jelle Vossen
Twitter Zulte Waregem Jelle Vossen
Jelle Vossen (30) verlaat Club Brugge en trekt naar Zulte Waregem. De centrumspits kwam dit seizoen weinig tot niet aan spelen toe bij de competitieleider, mede door de zware concurrentie voorin bij Club. Vossen tekent een contract tot 2023 aan de Gaverbeek. 

Jelle Vossen speelde sinds 2015 bij Brugge dat hem in de zomer overnam van het Engelse Burnley. Daarvoor was de Limburger in onze competitie al actief voor Cercle Brugge en Racing Genk. “Zulte Waregem is een ploeg met heel veel ambitie, en nog actief op twee fronten. Ik hoop dat ik de juiste beslissing gemaakt heb”, liet Vossen meteen optekenen. 

In de halve finale van de Beker van België van volgende week woensdag (5/2) mag Vossen níet spelen tegen ex-ploeg Club Brugge.

BELGA31 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • swa Jonckheere

  @Norbert Deploigne : En Kums dan, waarom mag die dan niet tegen RSCA spelen ?

 • jozef Maddens

  Schitterend , Jelle , ALLE succes en nu scoren !!!!!

 • BRUNO VERSCHUEREN

  Waarschijnlijk vindt Clement Vossen dan toch te goed!! Verhinderen om tegen Brugge te spelen....zielig

 • ringo van der pulst

  Bedankt jelle en veel succes verder onder franky.

 • rik cappelle

  Oei nu hij vertrekt is hij blijkbaar een superspits ! Einde contract in juni en met een transferwaarde van amper 1.2 mio €. Ja als ge daar nog een habbekrats kunt voor krijgen en Z-W zijn loon gedeeltelijk overneemt dan zou je goed zot moeten zijn om daar niet op in te gaan. Hij scoorde de laatste 3 seizoenen in 48 wedstrijden amper 12 doelpunten en bijna allemaal strafschoppen. Dus Jelle bedankt en het ga je goed bij de collega's 'boeren'.